2017 Breton Framsida.JPEG

2017 Breton

REGION                     

Stellenbosch

DRUVSORTER     

Cabernet Franc 100%

VINMAKNING           

Två olika vingårdar, som vinifieras med avstjälkad frukt respektive hela klasar. Den avstjälkade komponenten macereras ytterligare 2 veckor efter avslutad alkoholjäsning. Daglig pigéage varpå vinet blendas och buteljeras efter 10 månader på fransk ek.

ALKOHOL                 

12,5%

Restaurangsortiment
Privatimport
Break-a-Leg-18-hires.png

2019 Break a Leg Rosé

REGION                     

Paarl

DRUVSORT               

Cinsault 100% från granitjordar rika på lera.

VINMAKNING           

Druvorna skördas vid 3 separata tillfällen och avstjälkas. Kort skalkontakt och press till ståltank över natten. Jäsning, malolaktisk omvandling och mognadslagring på gamla ekfat i 8 månader.

ALKOHOL                 

12%

Restaurangsortiment
2019 Trust Your Gut.jpg

2019 Trust your Gut

REGION                     

Western Cape (Swartland, Stellenbosch)

DRUVSORT               

Chenin Blanc 100% från huvudsakligen granitjordar

VINMAKNING           

100% hela druvklasar, vars pressjuice jäser spontant på tredje generationens franska ekfat. 10 månaders élevage med jästfällningen, utan batônnage. Genomgår inte malolaktisk omvandling.

ALKOHOL                 

13%

Restaurangsortiment
Privatimport
3aaa4dcc4b5e8364279a38266ba_edited.jpg

2019 Geronimo

REGION                     

Stellenbosch, Paarl

DRUVSORT               

Cinsault 100% från granitjordar rika på lera.

VINMAKNING           

Delvis hela klasar - spontan jäsning och daglig pigéage. 9 månader på äldre fransk ek.

ALKOHOL                 

13%

Restaurangsortiment
Privatimport